Hoe verkrijg je de Discord ID's?

In deze stap-voor-stap uitleg, zullen we je uitleggen hoe je ID's van Discord kan krijgen. Bijvoorbeeld van kanalen of gebruikers.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onze Discord server

Stap 1:

Open je gebruikersinstellingen van Discord met het tandwieltje naast je gebruikersnaam onderaan.

Gebruikersinstellingen van Discord

Stap 2:

Ga naar "Geavanceerd" en zet "Ontwikkelaarsmodus" aan.

Geavanceerde instellingenOntwikkelaarsmodus

Stap 3:

Voor elk ID dat je nodig hebt van Discord, klik je met de rechtermuisknop op het item en dan klik je "Kopieer ID"

Rechter muisklikKopieer ID

Stap 4:

Als je wilt, kan je de Ontwikkelaarsmodus weer uitschakelen. Dit doe je op dezelfde manier als stap 1 en 2.