Hoe activeer je de "Privileged Discord Intents"?

In deze stap-voor-stap uitleg, zullen we je uitleggen hoe je de Intents kan activeren.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onze Discord server

Stap 1:

Ga naar de Discord Developer Portal en login met je Discord account.

Stap 2:

Klik op de applicatie die je wilt openen onder "My Applications".

My Applications

Stap 3:

Klik op "Bot" in het menu aan de linker kant.

Bot Token menu bot

Stap 4:

Scroll omlaag tot "Privileged Gateway Intents" en zet alle benodigde intents aan.

Privileged Gateway Intents

Stap 5:

Als je iets hebt veranderd, zal je een knop zien om de wijzigingen op te slaan. Klik op "Save Changes".

Save Changes