Hoe host je een Madfut bot bij DBH?

In deze stap-voor-stap uitleg, zullen we je uitleggen hoe je een Madfut bot kan hosten.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust in onze Discord server

Stap 1:

Controleer of de bestanden in een zip bestand zitten. De naam eindigt met ".zip" als het een zip bestand is.

Als het een zip bestand is, ga naar stap 2.

Maak anders een zip bestand van de map. Klik hier voor een uitleg over het zippen van een map.

Stap 2:

Upload het zip bestand door te klikken op de "Upload" knop en selecteer het bestand. Daarna klik je op de 3 puntjes aan de rechterkant van het zip bestand en klik je op "Unarchive".

File ManagerUpload ButtonOptions buttonUnarchive files

Stap 3:

Je moet alles verplaatsen naar de hoofdmap "/home/container/".

Klik op deze link voor een uitleg over het verplaatsen van alle bestanden naar "/home/container/".

Stap 4:

Ga naar de "Startup" tab. Scroll omlaag totdat je "BOT JS FILE" ziet en vul in dat invoerveld "dist/index.js" in.

Startup TabBot JS File

Stap 5:

Alleen de eerste keer: Open de "File Manager" opnieuw. Als daar een map genaamd "node_modules" is, verwijder die.

De server zal de node_modules installeren tijdens de eerste keer dat je de server start.

Ga naar de "Console" tab en klik op de "Start" knop om je bot the starten.

File ManagerConsole TabStart Button